28 Mart 2014 Cuma

Mim Mimi



Mimin konusu şu: Takip ettiğimiz blogları yazacağız. Bu güzel mim de beni de unutmayan sevgili Pe hito çok çok teşekkür ederim. Senin kadar güzel dile getirebilir miyim bilmiyorum ama kısa kısa da olsa takip ettiğim blogları paylaşacam. Hadi bakalım :)


Önceliği sana veriyorum Aşkın Bedenlenmiş Halleri blogunun güzel sahibesi Pe hito. Çok sevdiğim ve onun yazılarını okumaktan asla sıkılmayacağım, sanki yıllardır tanıyormuşcasına yakın hissettiğim insan. Bazen, aslında biz çok yakın arkadaşmışız da haberimiz yokmuş gibi hissediyorum :) Küçük meleğiyle en güzel dileklerim ona :) Seviyorum seni :)

Sade ve Derin blogunun sahibi, blogların olmazsa olmazı Deeptone. Senin kadar duyarlı ve vefalı başka bir insan var mıdır bilmiyorum. Hiçbir şeyi unutmaz, duygusal ve güzel yürekli insan. Her konuda mutlaka bilgisi vardır. O artık bir yazar, hatta şu anda bende kitabını okumaktayım  :) Sade ve Derin isimli kitabın yazarı. Olmazsa olmazım :)

Evim İçin Herşey blogunun sahibesi, sevgili Juliette. Dekorasyonla ilgili herşeyi blogunda bulabilirsiniz. Hele o paylaştığı fotoğraflar yok mu bayılıyorum :) Sıcacık kalpli, blogunda gezerken evinde sohbet ediyormuşum hissi veren, sukulentlerine düşkün, bahar kokulu insan :) İyi ki tanımışım seni de :)

Yaz Yağmurları  blogunun sahibi Vuslat'ım... Canım ablam, yufka yüreklim, görmeden özlediğim... Onu anlatmama kelimeler yetmez ki. Ailesi, güzel yemekleri, çok zor geçen çocukluk yıllarıyla blogunda bazen hüzün, bazen neşe, bazen de kültür gezilerine çıkabilirsiniz. Bir anne sıcaklığıyla sarıp sarmalar, tertemiz yüreğiyle gönüllere taht kurar. Sen hep ol emi :) Çok seviyorum seni.

Bahçe Perim ve bilgi deposu :) İçten yazılarına bayıldığım, okurken zaman zaman gülme krizine girdiğim doğrudur. Bitkilerle arası çok iyidir, sağlık sektöründe olmasının da etkisi sanırım :) Onu takip etmekten her zaman çok keyif aldım. Bu arada yakın zamanda paralanacaksın dediydi ama hani olmadı. Tüh bak tutmadı, neyseee :)

Bilinmeyen Rota severek takip ettiğim bloglar içinde. Gezmeyi ve fotoğraf çekmeyi çok sevdiğimden olsa gerek, ayrı bir seviyorum bu blogu. Sürekli gezer, Türkiye'nin dört bir yerinde bulabilirsiniz onu. Çektiği fotoğrafları çok seviyorum ve bazen de kıskanıyorum ne yalan söyleyeyim :) Hayata azıcık ara vermek isterseniz güzel blogunda gezip mis gibi havayı koklayabilirsiniz :)

Hayal Otobüsü Meral sevgili blog arkadaşım. Onun yorumlarını ve doğallığını çok seviyorum. Ara ara gelip yüzümde gülümsemeye sebep oluyor. Neden bilmiyorum onu da bazen tanıyormuşum gibi hissediyorum :) Aile ve iş hayatına da tanık oluyoruz bolca, bir de kitaplarına :)

Happythankyoumoreplease blogunun güzel insanı Seda. Aslında bayadır yok ortalarda çünkü yeni bir bebişi oldu :) Taze anne :) Onun minik momijilerini ve mükemmel fotoğraflarını görmelisiniz. Tam bir momiji aşığı. Artık blog dünyasında göremesekte ben döneceğine eminim. Belki de minik Zeynep ve momiji fotoğraflarını birleştirir. Eminim harika şeyler çıkar ortaya :) Yukarıda ki fotoğrafta ondan :)

Sahildeki Ev blogu, bayıla bayıla gezdiğim bloglardan. Mis gibi Datça havası, rengarenk çiçekleri, zevkli dekorasyonuyla severek takip ettiğim bir blogtur kendisi. Bloga girer girmez alacaksınız o huzur kokusunu eminim...

Konusurken Yazmalar  blogunun sahibesi Ilgın Han yeni tanıştığımız bir arkadaşım. Blog dünyasında da çok yeni. İçtenliği, samimiyeti ve günlük yaşadığı olayları çok sevimli ele alan, iş arkadaşlarını da her haliyle tanıdığımız yeni ve sevimli blogger :) Klasik kemençe hayranlığı ve gündelik hayattan sevimli halleri ile duygusal arkadaşım. Sen de hoşgeldin aramıza :)

Bir Türk'ün Hollanda İle İmtihanı blogunun sahibesi Aner. Sıcakkanlı, sevimli gurbet kuşu. Sayesinde Hollanda'ya olan ilgim ve sevgim gün geçtikçe artmakta :) Hollanda kültürünü, yemeklerini, farklı geleneklerini bir Türk kızı gözünden görmek ve eğlenceli zamanlar geçirmek isterseniz hemen bloguna ışınlanın derim :)

Parçalanmış Gülüşler blogunun duygu yüklü yazarı Safran Sarı. Bazen onun nasıl bu kadar açık seçik ama nasıl bu kadar derin yazabildiğini çözemiyorum. Esrarengiz bir hali varmış gibi hep :) O derin ve duygulu yazılarını çok seviyorum. Onunla da yeni tanıştık sayılır. Severek takip ediyorum şahsını :)

Ahu Kader yine yeni tanıştığımız ve çabuk kaynaştığımız arkadaşlarımdan :) Onunla da Almanya'dan haberler alıyoruz. Hayatı, gün içinde yaşadıkları, hayatına dair her şey çok sevimli dile geliyor. 


Saymakla bitmiyormuş anladım :) Unuttuğum yazmadığım arkadaşlarım mutlaka vardır, çok özür diliyorum ve hepinizi çok çok seviyorum :) Bu mimi yapmayan, yazdığım arkadaşlarım mimlendiler :)

Sevgilerimle.... 


46 yorum:

  1. Çok teşekkür ederim, çok incesin :))

    YanıtlaSil
  2. Benim blogumun da adı geçmiş :) Çok sevindim, çok mutlu oldum .Ben de sizi severek takip ediyorum.Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim asıl. Böylece sizde mimlenmiş oldunuz :) Yapmak isterseniz çok sevinirim :)
      Sevgiler :)

      Sil
  3. Kahvemi içerken okudum postu teşekkür ediyorum çok mutlu oldum, mim yapıyor olsam ve bu mimde tüm samimiyetimle söylüyorum seninde adın geçecekti ^-^ hep uğruyor yazılarıma yorum bırakıyor, gerçekten yazmama vesile oluyorsunuz, tekrar teşekkür ederim =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En çok yakışan kahve olurdu zaten. Hımm mim yapmadığını bilmiyordum ama benim severek takip ettiğim bloglardan birisin ve öyle de kalacak :)
      Ben de bu güzel yorumun için çok teşekkür ederim :)

      Sil
  4. Güzel cümlelerin için teşekkür ediyorum :) bak tanıttıklarından çoğunu tanımıyorum ama tek tek gideceğim hepsine.
    :)
    Sevgilerimle
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim, hissettiklerimi yazdım sadece :) Evet hepsi çok değerli blog yazarları, bu mimler yeni bloglar tanımamıza vesile oluyor. O yüzden seviyorum böyle mimleri :) Tekrar teşekkür ederim bende bu yüzden :)

      Sevgilerimle :)

      Sil
  5. Birde ben de seni yıllardır tanıdığımı hissediyorum
    :)

    YanıtlaSil
  6. Blogumun adını gördüğüm için sevindim, teşekkür ederim.
    Mimlenmiş mi oldum şimdi:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim :)
      Eveeettt :) Sende yapabilirsin bu mimi istersen :)

      Sil
  7. Çok mutlu olduum :)
    Yazılarıma refakat eden gözleri bilmek çok güzel. Hissettirebiliyorsam bir şeyler ne mutlu bana.
    sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bendeee :)
      Hissettirmek ne demek, hemde en derininden :)
      Sevgiler :)

      Sil
  8. Tanımadığım çok blogger varmış. Bloglarına uğrayayım bir ara. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hepimizin mutlaka var tanımadığımız bloggerlar, bu mimler sayesinde tanışıyoruz işte :) Uğra sende :)

      Sil
  9. Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim güzel tanıtımın için :)
      Sen de severek takip ettiğim bloglardansın :)

      Sil
  10. Listede kendimi görmüş olmama sevindim. Mimi cevapladım efem; anlaşıldı tamam.
    http://adminpanpa.blogspot.com/2014/03/mimler-saldiriya-gecti.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne demek efendim :) Bende geldim yorumumu da yaptım :)
      Görüşürüzz :)

      Sil
  11. Teşekkür ederim. Bu arada ben ikinci rüyan için bir yorum yapmıştım. Elindeki fırsatı iyi kullan diye. Geleni hooop gönderiyon. Yakın zamanda eline bir para geçmiştir. Farkında değilsin. Ben ne yapayım?
    Geçmediyse de üç vakte kadar yolu var;) dermişim.
    Sağlık sektöründe olmam, ailemin sülalemin bir kısmı- aktar olması ve kardeşimin drogger oluşu etkenler arasında. Ya, çok konuştum. Hadi ben gittim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen anlar mısın rüyalardan yaa ? Bak anlarsan çok ihtiyacım var böyle rüya yorumu yapan birine :) Yok yaaa aslında evi satacaktık belki ordan gelebilirdi ama vazgeçtik. Ucundan döndük yani gitti paracıklar :D
      3 vakte kadar varsa tamamdır :) Bekleyeceğim heyecanla :)
      Vaayy baya genişmiş sizin ailenin bitki konusundaki bilgisi. Drogger ne demek bilmiyordum ama şimdi baktım netten. Çok iyiymiş yaa, sana sorayım o zaman bitkileri bundan sonra.
      Seviyom ki seni :) Hep gel :)

      Sil
    2. Ehe ehe.. Ben de seni seviyorum...:)
      Bu arada mayıs ayında bir fırsat olabilir. ;)

      Sil
    3. :) ne güzel :)
      tama takip edecem fırsatlarımı :)

      Sil
  12. resim çok güzel çk tatlı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Momiji fotoğrafı sevgili Seda'nın. Evet çok tatlı :)

      Sil
  13. heryerde böyle ağzımı yüzümü silip "Unutuldum unutuldum kurumuş güller gibi, yosun tutmuş duvarlara açılmış güller gibi" diye mırıldanıyodummmm kiiii :)

    Hehe.. Çok tatlı yazmışsın ama :)

    Ben de seni tanıdığıma memnun oldum bi kereeeee :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oyyy oyy kimse yazmamış mı seni? Bak ben hissettim yazdım hemen. Daha yeni tanıştığımız için ayrıntıya giremedim ama bundan sonra daha sık görüşürüz :)

      Teşekkür ederiiiim :) O zaman görüşürüz :)

      Sil
    2. haa yok yazmışar saolsunlar :)
      Anarşi yazmış ahu yazmış bi de aslı yazmış işte. Bi de sen yazmışsın. falan :=))
      ayrıntıyı boşver yaa ben ismimi gördüm ya gam yemem hehe :)
      görüşcez tebeeeee :PP

      Sil
    3. Hımmm ne güzel :) Hepimiz kardeşiz ayağına yatayım :D hahahahh
      Peki o zaman, geçerli notu da aldık tamamdır :)

      Sil
    4. sen öyle diyince aklıma mahsun kırmızıgül geldi birden :D

      Sil
    5. O gelsin diye yazdım zaten :D

      Sil
  14. hey burda birçok farklı kalem var. heepsini okicam. çok tişikkirlerr güzel olmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldin :)
      Hepsi çok değerli bloggerlar ama, hepsi okunmalı tabi ki :) Rica ederim :)
      Sevgiler :)

      Sil
  15. Unutmayıp benden de bahsettiğin için çok teşekkür ederim ❤️ Bende dönmeyi çok istiyorum ama Zeynep vaktimin çoğunu alıyor. Çok özledim yazmayı ve blog okumayı, en kısa sürede inşallah. Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim canım, severek takip ettiğim bloglardansın sende. O güzel fotoğraflarını da çok özledim. Oyyy varsın vaktin onunla geçsin, melek o melek :) Bir gün dönersin umarım, öpüyorum Zeynebi :)
      Sevgiler :)

      Sil
  16. Bi de eğer instagram kullanıyorsan orda aktifim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. instagram ismin nedir? Mutlaka ekleyeceğim :)

      Sil
    2. "bildigingibidegil" hadi bekliyorum :) bu arada heveslendirdin beni, bloğa yazı yazdım :))

      Sil
    3. Çok sevindim :) O minik elleri ayakları ısır benim yerime tamam mıı :)))

      Sil
  17. Canımmm çok teşekkür ederim çok incesin. Ne mutlu bana sana güzel hisler uyandırabilmişim bloğum vasıtasıyla. Dilerim bir gün karşılıklı kahve keyfi eşliğinde de güzel sohbetlerimiz olur. Sevgiyle kucaklıyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim canım benim, içimden geçenleri yazdım sadece :) Dilerim bir gün yollarımız kesişir :)
      Bende öpüyorum seni, sevgiyle :)

      Sil
  18. Canim benim cok tesekkür ederim banada yer verdigin icin. Bir de Sedacigim benim gözümün nurudur. Zeynep bebekle ugrasiyor ama bir seyler yazdiginda cok mutlu oluyorum ben. Öpüyorum kahveli yanaklarindan ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim canım :) Evet Seda'nın bloguna bayılıyorum bende :)
      Oyyy mutlu oldum ki :) Bende öperim :)

      Sil
  19. ne güzelmiş listen. bana listeni söyle sana kim olduğunu söleyeyim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Vaaayy öyle mi :)
      O söz farklıydı sanki, işte herşeyi sanal düşünüyoruz artık.
      Eeee napacan mecbuuurrrr :)
      hahahah :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Görüntüleme Sayısı

Etiketler

1 hafta (1) 1 hafta filmi (1) 1 nisan şakası (1) 29 haftalık gebelik (1) 29.haftada neler oluyor (1) 30 ağustos (1) 32 haftalık gebelik (1) 3d boyama (1) 3d kaldırım boyama (1) 3d kaldırım sanatı (1) 3d sokak sanatı (1) 47 ronin (1) 8 aylık hamilelik (1) 8.ay (1) a beautiful mind (1) aamir khan (1) abd filmleri (3) acı biber (1) açlık oyunları (3) açlık oyunları serisi (3) adam fawer (1) agzınla kuş tutmak (1) ağaç ev (1) ahmet kural (1) ahmet ümit (2) ahşap ev (2) aile hekimi (1) akasya (1) akasya ağacı (1) akıl oyunları (1) aksiyon filmi (5) aksiyonlu rüyalar (2) aktekke camii (1) alaçam (1) alaçam ormanı (1) alaycı kus (1) alaycı kuş (1) alaycı kuş yorum (1) alaycı kuş yorumları (1) alo (1) amasya (1) amasya evleri (1) amasya kalesi (1) amasya köprüsü (1) amasya saat kulesi (1) amasya tarihi (1) anadolu sigorta (1) anladım (1) anladım şiiri (1) anlamlı isimler (1) anne çocuk aynı kıyafet (1) anne çocuk kıyafetleri (1) anne karnında bebek (1) anne kız aynı kıyafet (1) anne kız ayni kıyafet (1) anne kız kıyafetleri (1) anne kız kombin kıyafet (1) anne kız kombinleri (1) anne kus (1) anne olmak (3) anneliğe adım adım (3) anneliğe adım adım vol.3 (1) anneyim ben (2) anneysen eger (1) apocalypto (1) apocalypto filmi (1) apokalipto (1) apokalipto yorum (1) araba arkası yazısı (2) araba hırsızı (1) araf (1) argan (1) argan yağı (1) artistlik yapmak (1) asansör (1) aşık shakespeare (1) aşk (5) aşk filmi (2) aşk kırmızı (1) aşk kırmızı filmi (1) aşk tüneli (1) aşka dair (9) atatürk evi (1) atatürk müzesi (1) atatürk ormanı (1) atatürk parkı (1) ateş pahası (1) ateşi yakalamak (1) ay (1) ay fotoğrafları (1) ay resimleri (1) ayder yaylası (1) ayıcık (1) aynalı mağara (1) ayraç (1) ayyar hamza (1) ayyar hamza oyunu (1) azim (1) baaddin (1) baaddin marley (1) baattin (1) baattin karikatür (1) baattin marley (1) baattin sözleri (1) baba çocuk aynı kıyafet (1) baba kuş (1) baba oğul aynı kıyafet (1) baba oğul kıyafetleri (1) baba oğul kombini (1) bahar (1) bahar çiçekleri (3) bahçe dekorasyon (2) bahçe dekorasyon fikirleri (2) bahçe dizayn (1) bahçe düzenleme (1) bahçemde yeşeren umutlar (1) bahçemde yeşeren umutlar debbie macomber (1) bali (1) balkon dekorasyon (1) balkon dekorasyon fikirleri (1) balkon dekorasyon örnekleri (1) balkon dekorasyonu (1) balkon mobilyaları (1) balonlu ev (1) banner (1) başında kavak yelleri esmek (1) başkalarının hayatı (1) bazen (1) bebeğim (1) bebek (1) bebek hazırlıkları (1) bebek kıyafeti (2) bebek odası (1) bembeyaz (1) ben seni bu yağmurla sevdim (1) berlin duvarı (1) beyşehir (1) biber gazı (1) bilim kurgu (1) bilinçaltı rüyaları (1) bin bir gece masalları (1) binbir gece (1) binbir gece masalları (2) bir elmanın yarısı (1) bir ses böler geceyi (1) bir yumak mutluluk (1) bir yumak mutluluk debbie macomber (1) biri beni götürsün ve burada bıraksın (2) bitter çikolata (1) blog (3) blog görüntülenme sayısı (1) blogcan pabucu yarım çık dışarıya oynayalım (1) blogum 1 yaşında (1) blogum yenilendi (1) bonbonelle (1) börek (1) brandon lee (1) brandon lee ölümü (1) bu deyimler nereden geldi (1) bugün benim doğum günüm (1) bursa (3) bursa alaçam (1) bursa atatürk ormanı (1) bursa hanları (1) bursa inciri (1) buz (1) büyük aşk (1) büyük ayıcık (1) büyük mekanik adam (1) büyük mekanik adam büyük aşk (1) can yücel anladım (1) canakkale (1) canan tan (1) capraz ates (1) casper (1) casper cep telefonu (1) casper via a3 plus (1) cep telefonu (1) ceviz ağacı (1) ceviz ağacının altında oturmak (1) chichen itza piramidi (1) christmas gift (1) cilt bakımı (3) cok seversin bazen (1) cristmas (1) cumalıkızık (2) çakıl çikolata (1) çakıl taşı çikolata (1) çanakkale (1) çanakkale savaşı (1) çanakkale şehitler abidesi (1) çapraz ateş (1) çarpı işi (1) çınar ağacı (1) çıplak ayaklıydı gece (1) çiçek (3) çiçek arabası (1) çiçek çeşitleri (1) çiçekler (5) çiğ köfte (1) çikolata (1) çilek soslu kup (1) çilekli kup (1) çilekli muhallebi (1) çilekli tatlı (1) çin seddi (1) çizgi roman (1) çizim (1) çizimlerim (1) çocuk olmak (1) çocuk oyunları (1) çocukken oynadığımız oyunlar (1) çocuklar (1) çocukların ilginç soruları (1) debbie macomber (2) dedektif (1) dedektif filmi (1) dedektiflik filmleri (1) deep tone (1) deeptone (1) deeptone kitap (1) dekorasyon (2) dekorasyon fikirleri (5) dengesiz iş arkadaşı (1) deniz (3) deniz yıldızı (1) devlet tiyatrosu (1) deyim (1) deyimler (1) deyimlerin oluşma hikayesi (1) dıy (1) dingonun ahırı (1) diyet (7) diyet günlüğüm (5) diyet listem (5) diyet listesi (4) diyet yapıyorum (5) diyetimin 12. günü (1) diyetimin 15. günü (1) diyetimin 2. günü (1) diyetimin 3. günü (1) doğadan (1) doğal peeling (2) doğu almanya (1) doğum destekçisi (1) doğum günü (1) doğum izni (1) doğum koçu (1) doktor şikayet (1) doktora küsmek (1) dolap çevirmek (1) dolmuş (2) dolmuş maceraları (1) dolunay (1) don (1) donmuş gül (1) dostluk (2) doula (1) dram filmi (2) duygu mimi (1) duygular (1) duygulara yolculuk (3) duygusal film (1) duygusallık (1) dügün dernek (1) düğün (1) düğün dekorasyon örnekleri (1) düğün dekorasyonu (1) düğün dernek (1) düğün dernek film (1) düğün organizasyon (1) düğün organizasyon fikirleri (1) düğün organizasyonu (1) düğün renkleri (1) düğün temaları (1) dünyanın 7 harikası (1) dünyanın 7 yeni harikası (1) e-gurme (5) e-gurme.com (5) ekşi sözlük (1) ekşi sözlük kahve tadında (1) el yapımı hediyeler (1) el yapımı yılbaşı süsleri (1) elif şafak mahrem (1) elif şafak siyah süt (1) elmalı kurabiye (1) elmalı kurabiye tarifi (1) elmalı pasta (1) elmalı şeker (1) elmalı turta (1) elmalı turta tarifi (1) en iyi yabancı film (1) en son yürekler ölür (1) Erkan Sarıyıldız (1) eski hamam (1) eşref saati (1) etamin (2) etamin pano (1) eti gurme (1) eti karam (1) eti karam bitter çikolata (1) eti karam gurme (1) eti süt burger (1) ev modelleri (1) evde kahve yapımı (1) evde peeling (1) eylül (1) fana (1) fanaa (1) fanaa değerlendirme (1) fanaa yorum (1) fanatik (1) fantastik filmler (1) farkında olmk (1) farkındalık (1) feribot (1) fındık (1) film (2) film gibi rüya (1) film yorumu (1) filmler (21) frankenstien (1) frankenstien ölümsüzlerin savaşı (1) frankeştayn (1) gajini (1) garip evler (1) garip şekilli evler (1) gebelikte 8.ay (1) gelibolu (1) gerçeklerim (1) gerilim filmi (1) geviş getirme (1) gezi rehberi (27) ghajini (1) ghajini değerlendirme (1) ghajini yorum (1) gif (2) gina carano (1) glikoz (1) göbek ad (1) gurme kahve (2) gül (1) gül suyu (1) gülümse (1) güncel (14) güneş (2) güneş alerjisi (1) güneş gözlüğü (1) günlük tutmak (1) hamilelik (2) hamilelik günlüğü (3) hamilelikte kullanılabilecek güneş kremi (1) hamileyim (1) hande altaylı kahperengi (1) handmade cristmas gift (1) hasta hakları (1) hasta oldum (1) hayal (2) hayal kurmak (1) hayal mimi (1) hayalim (1) hayaller (3) hayallerin küçümsenmesi (1) hayat bir oyunsa (1) hayat felsefesi (1) hayatı hissetmek (1) hayattaki en güzel duygu (1) hayattaki ilk anılarım (1) hayvanlar alemi (1) hediye (1) hediye ayıcık (1) hediye fotoğraf makinası (1) hediye günlük (1) hergün (1) hıdırellez (1) hikaye (3) hindistan (1) hobi (1) horoz saldırısı (1) hoşgörü (1) house (1) huzur (1) huzur bulduğum mim (1) hükümet kadın (1) hükümet kadın 2 (1) hükümet kadın2 (1) hükümet kadını (1) hükümet kadını 2 (1) hüzün maskesi (1) hüzün şiiri (1) ic dökme yazisi (1) igne isi (1) ihsan oktay anar (1) ilginç evler (1) inci (1) incir (1) insan hergün (1) insan olmak (1) interesting houses (1) ipek çiçeği (1) ipek han (1) ipekhan (1) isim analizi (1) isim bulma (1) isim enerjisi (1) isim soyisim uyumu (1) isimlerin enerjesi (1) işleme (1) italya (1) iyiki doğdum (1) izmir (4) izmir asansör (1) izmir deniz (2) İzmir Kordon Boyu (1) izmir kuşadası (1) izmir şirince (1) japon efsanesi (1) johnny deep (1) kabak tadı vermek (1) kadınlar günü (1) kafa tokuşturmak (1) kahperengi (1) kahraman tazeoğlu (1) kahraman tazeoğlu şiirleri (1) kahve (6) kahve ağacı (1) kahve çeşitleri (2) kahve fincanı (1) kahve kokusu (1) kahve maskesi (1) kahve peelingi (1) kahve satış sitesi (1) kahve tadında (5) kahve tadında blog (1) kahveni kişiselleştir (1) kahveni yarat (1) kaldırım boyama (1) kaliteli kahve (1) kalp (1) kalpli hediye (1) kalpli kahve fincanı (1) kalpli kart (1) kanatlarım var ruhumda (1) kapı (1) kapı resimleri (1) kar (3) kar manzaraları (3) kar manzaralari (1) kara kalem (1) karadeniz (3) karadeniz gezisi (3) karakalem (1) karakalem çalışmaları (1) karakalem çizim (1) karalama (1) karaman (1) karamanın tarihçesi (1) karamanın tarihi (1) karanfil (1) karaoke (1) kararlar (1) karavan hayali (1) karga (1) karga film (1) karga filmi (1) karikatür (2) karmaşık rüyalar (1) karşıyaka (2) kart (1) kaska yok muska var (1) kaya maya (1) kedi (1) kedi tırnağı (1) kemer (1) kenan imirzalıoğlu (1) khaled hosseini (1) kırağı (1) kış (2) kış pikniği (1) kız bebek (1) kız bebek ismi (1) kızım geliyor (1) kibar şoför (1) kilolara elveda (1) kitap (1) Kitap aşkına (1) kitap ayracı (1) kitap ayracı yapımı (1) kitap dekorasyonları (1) kitap dolap (1) kitap oturma grubu (1) kitap saksı (1) kitap sehpa (1) kitap tutkunlarına harika dekorasyon fikirleri (1) kitap yatak (1) kitaplar (21) kitaplık (1) kombin (2) komedi filmi (2) komedi filmleri (2) komik karikatürler (1) konya (3) konya mevlana (1) kordon (1) kordon boyu (1) korku filmi (1) koyboy filmi (1) koyun (2) köpek gezdirmek (1) köy evi (1) kuantum isim analizi (1) kucuk mutluluklar pastanesi (1) kullanmadığın eşyaları ver (1) kurabiyeler (1) kurtarıcı isa heykeli (1) kuş adası (1) kuş yuvası (1) kuşadası (1) kuşlar (1) kuşların dansı (1) kuzen (1) kuzu (1) küçük mucizeler dükkanı (2) küçük mucizeler dükkanı serisi (2) küçük mutluluklar pastanesi (1) la roche posay (1) la roche posay effaclar (1) lale (1) laleler (1) larende (1) laz uşağu (1) machu picchu (1) maden faciası (1) mağara (1) mahrem (1) makale (1) martı yayınları (1) martılar (2) martılar ve deniz (2) mary ellen taylor (1) masal (1) maske (1) maskeli süvari (1) maskeli süvari jonny deep (1) maskeli süvari yorum (1) meçhul asker (1) mekanik adam (1) menekşe (1) meram (1) meram bağları (1) meram köprüsü (1) merhaba anlamı (1) merhamet (1) merhamet dizisi (1) mevlana (1) mevlana sözleri (1) mevlananın ölümü (1) mevsimler (1) mim (5) mim yazısı (10) Mimlendim (12) minibüs (2) minyatür (1) moda (2) muhabbet (1) murat cemcir (1) Murhpy Kanunları (1) mutfağım (1) mutlu yıllar (1) muzlu pasta (1) müzik (1) müzik kutusu (1) nazo ablanın yeri (1) nescafe (1) nikon (1) nikon fotoğraf makinası (1) nisan 1 şakası (1) nurgül yeşilçay (1) o uyuduğunda (1) oblivion (1) oblivion değerlendirme (1) oblivion yorumları (1) olasılıksız (1) olasılıksız adam fawer (1) one week (1) one week film (1) ordan burdan (6) ordan burdan vol.12 (1) ordan burdan vol.5 (1) ordan burdan vol.9 (1) orjinal evler (1) oscar ödüllü film (1) oscar ödüllü filmler (3) osman sınav (1) oyun (1) öldükten sonra başka bir insan olarak doğmak (1) ölmeden önce izlenmesi gereken filmler (1) ölümcül oyuncaklar (1) ölümcül oyuncaklar kemikler şehri (1) ölümcül oyuncaklar serisi (1) ösym (1) özel günler çayı (1) özlem (1) papatya (1) parabensiz güneş kremi (1) parabensiz temizleyici jel (1) pasta (1) peeling (1) peluş ayı (1) pencere (1) pencere resimleri (1) petra antik kenti (1) peynir ve rüya (1) piknik (2) pinhani (1) pinhani yitirmeden (1) pipo (1) planlar (1) politik dram (1) politik film (1) porland (1) psikolojik bilim kurgu filmleri (1) psikolojik filmler (1) puslu kıtalar atlası (1) reenkarnasyon (1) rejim (4) reklam (4) rengarenk (1) renkli araba (1) roma kolezyum (1) roman (1) romantik (2) romantik film (3) romantik komedi (3) ronin (1) rüya (4) rüya alemi (1) saat kulesi (2) sabır (1) sade ve derin (1) sadece bir kelime mimi (1) sağlıklı beslenme (1) sahil kasabası (1) sahil kasabası hayali (1) sakız (1) sakız çiçeği (1) salıncak (1) samsun (1) samsun atatürk evi (1) samsun atatürk müzesi (1) samsun gezisi (1) samuray (1) samuray savaşçıları (1) sana dokunmak (1) sanbahar resmi (1) sardunya (2) sardunya çiçeği (1) sarı çiçek (1) sarı yapraklar (1) seni içimden terkediyorum (1) seni içimden terkediyorum kahraman tazeoğlu (1) sevgi (4) sevgili kartları (1) sevgililer günü (1) sevgililer günü hediyesi (1) sevgililer günü için kart (1) sevgiliye hediye (1) sevimli ayıcık (1) shakespeare in love (1) sherlock holmes serisi (3) sıla (1) sille (3) siyah süt (1) siyah süt elif şafak (1) siyaset (1) soğuk (2) sokak boyama (1) soma (1) son yolculuk (1) sonbahar (2) spor (1) strange house (1) strange houses (1) sucuklu yumurta (1) sülfür gazı (1) sümbül (1) süper ay (1) sütaş süzme peynir (1) sütlü tatlılar (1) şah-mat (1) şaka (1) şarkı (1) şeb-i arus (1) şebi arus (1) şefkat tepe (1) şehitler abidesi (1) şehitlik (1) şehrazat (1) şehriyar (1) şeker (1) şiirler (10) şirin sahil kasabası (1) şirince (1) şirince kasabası (1) şirince köyü (1) şükür (1) şüphe asla uyumaz (1) tac mahal (1) tadını çıkarmak (1) tag (1) takip ettiğim bloglar (1) tanıtım (16) taş ev (1) taş koleksiyonu (1) taş plak (1) tatlı (2) tavuk kanat (1) tavuk manyağı (1) tavus baba türbesi (1) taze kahve (1) telefon (1) thank you (1) the crown (1) the crown film (1) tınaztepe mağarası (1) tırtıl (1) tırtıl cinsi (1) tırtıl çeşitleri (1) tırtıl türleri (1) tirilye (1) tiyatro (1) tuğçe kazaz (1) turtalar (1) türk filmi (2) türk kahvesi (2) türk sineması (1) türkçe parkı (1) tüylü ayı tırtılı (1) twitter (1) uçan balonlar (1) uçurtma avcısı (1) uçurtma avcısı yorum (1) uçutma avcısı kitabı (1) ukrayna aşk tüneli (1) ukrayna klevan aşk tüneli (1) umuda doğru (2) umut etmek (1) uzun hikaye (7) uzun hikaye 2 (1) uzun hikaye 3 (1) uzun hikaye 4 (1) uzun hikaye 5 (1) uzun hikaye 6 (1) uzun hikaye filmi (1) v (1) v for vendetta (1) verrr (1) verrr.com (1) vuslat (1) www.e-gurme.com (2) yağmur (3) yağmur şiiri (1) yalnızlık (2) yapraklar (1) yavru kuş (1) ye dua et sev (1) ye dua et sev filmi (1) yelpaze (1) yeni banner (1) yerli filmi (1) yeşil (1) yeşilırmak (1) yıl başı (1) yılbaşı (2) yılbaşı süsleri (1) yolculuk (1) yöresel kahve çekirdekleri (1) yumurta kabuğu sanatı (1) yumurta kabuğu süsleme sanatı (1) yumurta kabuklarından yapılanlar (1) yumurta sanatı (1) yumurta süsleme (1) yumurta süsleme sanatı (1) zafer bayramı (1) zayıflama (1) zaz (1) zeytinbağı (1)