Pages

2 Eylül 2013 Pazartesi

Ölümcül Oyuncaklar: Kemikler Şehri


Fantastik, macera, aksiyon biraz da korku karışımı güzel bir film. Film güzel olmasına güzelde ben filmin çoğu bölümünü gözüm kapalı seyrettim :) Garip yaratıklar, iblisler, bir anda gözleri dönerek canavara dönüşen insanlar, hamileliğimin ilk aylarında böyle şeyler izlemek pek akıl işi değilmiş daha iyi anladım :) Eşimin eli sürekli gözlerimdeydi, "izleme bak çoçuğumuz da piskopat olacak", "nasıl böyle bir hata yaptık", "o kadar da sorduk kadına korku olmasın diye, geri zekalı kandırmış bizi" :))) Erkekler daha bi panik oluyo nedense böyle durumlarda :) Her neyse konuya dönelim :)

Clary, filmin baş oyuncusu... İlk önce kendinde gariplikler sezmesiyle başlıyor. Her yere garip bir şekilde, bilincinde olmadan bir işaret çiziyor. Annesinin fark etmesiyle işler değişiyor. Arkadaşı Simon ile bir akşam bir gece kulübüne gidiyor. Orada kimsenin görmediği yalnız kendinin görebildiği bi cinayete tanık oluyor.. 

Bu olaydan sonra işler iyice karışır ve doğa üstü olaylar peşini bırakmaz. İlk önce Valentine denilen adam annesini kaçırır. Sonra kulüpte gördüğü insanlar bir anda peşine düşerler. Zor bir karar vermesi gerekirken artık hiç bir şeyin eskisi gibi olmayacağını anlar. Çok ilginç olayların içine düşer ve geçmişi sorgulamaya başlar. Bu arada aşk duygusuyla karşılaşır ama aşık olduğu insan doğru insan mıdır?

Çok ayrıntıya girmeden biraz bahsetmeye çalıştım, izlememiş olanlar için. Yeni vizyona girdiği için izlemeyenler olabilir. Fantastik ve macera sevenler için güzel bir film. Ayrıca seri bir filmmiş, 2014 yılı içinde devamı gelecekmiş.

"Küçükken anlatılan hayal ürünü hikayelerin aslında hepsi gerçektir."











2 yorum:

  1. izlenirmiş de ilk paragraf romantik komedi gibiydi yaaa.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen. bi görsen evdeki halimizi aynı romantik komediyiz zaten :) Film çeksek izlenme rekoru kırar herhalde :)

      Sil