Pages

18 Nisan 2013 Perşembe

Kuşadası...

Kuşadası
      İzmir gezimiz tam bir soğuk havayla imtihana döndü, çook soğuk bir hava vardı. Kuşadasına geçerken belki orda biraz daha sıcaktır hava diye umut ederken yine tam bir hayal kırıklığıyla baş başaydık :( Olsun önemli olan birlikte olmak deyip inatla gezimize devam ettik :) Resimlerde de görüldüğü gibi deniz gayet dalgalı, hatta kordonda yürüyemedik bile.
Yürümeyi değil yaklaşıp fotoğraf çekmeyi bile denesen buz gibi havada sırılsıklam olma ihtimaliyle karşı karşıya kalabilirdik ve bu yüzden şansımızı çok zorlamadık açıkçası :)
Güneşli havaya aldanmamalıymış demek ki...

Kuşadası

Kuşadası

Kuşadası

Kuşadası

Kuşadası

Kuşadası

Kuşadası

Kuşadası

       Deniz kenarında ıslanmadan fotoğraf çekmeyi başardıktan sonra, merkeze doğru gezimize devam ediyoruz.  Henüz tatil sezonu açılmadığı için çoğu dükkan kapalı. Bizde bulabildiğimiz dükkanları geziyoruz, yine kendimize hatıra bir şeyler almak için. 

         Çarşıya doğru ilerlerken bir otel dikkatimizi çekiyor. Eski bir hanı otel yapmışlar çok gösterişli. Kale görünümlü otelin odalarını merak etmedim değil, girip bi kaç fotoğraf çekmek istedim ama öyle çok üşüdük ki, hemen gezimizi tamamlayıp dönmek için can atarken erindim birazcık :)



Yanından geçtiğimiz bir parkta fotoğraflardan nasibini aldı :) Daha çok fotoğraf, daha çok anlatacak şey olabilirdi ama dediğim gibi soğuk havaya yenilip kısa kestik geziyi. Bi dahaki sefere artık :)

Kuşadası

Kuşadası

6 yorum:

  1. tam bi gezgin oldun valla :) fotoğraflarla anlatımlarla :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kendimi öyle hissediyorum zaten :) çok seviyorum bu gezme işini :)

      Sil
  2. Kuşadası en sevdiğim arkadaşımın doğduğu büyüdüğü yer, çok güzel anılarım var orada...Bu yaz inşallah tekrar oradayız... Datça'dan sevgilerle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne güzel :) evet güzel yer kuşadası, bende tekrar gitmek istiyorum. Sevgiyle :)

      Sil
  3. maşallah maşallah notlar da fotolar da iştah açıyor yine.
    sen hep gez bizi de gezdir ferah ferah.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim :)
      işten fırsat buldukça gezecem inşallah :)

      Sil