Pages

15 Haziran 2013 Cumartesi

Artık Benim de Profesyonel Makinam Var :)


Bugün bizim ilk evlilik yıl dönümümüz... 1 yıl olmuş farkında bile olmadan. Nasıl geçti bu kadar zaman hiç anlamadım ben. Dolu dolu 1 yıl, Allah daha nice güzel yıllar nasip etsin inşaallah :) Allah herkesin kalbine göre bir eş nasip etsin. Çok önemli bu, iki insanın ortak bir noktada buluşabilmesi.

En çok istediğim şeydi böyle bir makinam olması. Fotoğrafçılık merakımdan bir türlü vazgeçemiyorum ama hiçte böyle bir makina için cesaretim yoktu. Ama artık oldu :) O geldi beni buldu, çok mutluyum. Evlilik yıl dönümü hediyem :) Çığlık çığlığa aldım elime, sevinçten zıplıyordum kendime geldiğimde :) Eşim beni can damarımdan vurdu ama benim hediyem çok küçük kaldı onunkinin yanında. Olsun önemli olan birbirimiz için küçükte olsa bir şeyler yapabilmemiz. Böyle güzel sürprizlerle hayata renk katabilmemiz. 

Allah tüm sevenlere kalbinden geçenin en güzelini nasip etsin. Düşünceli, anlayışlı, dürüst eşlere sahip olmayı da... (Amiiinn )

Bir ilişkiyi yürütmek çok zor iş. İki kişi adına düşünebilmek, herşeyi iki kişi yaşamak. Onun hayatının bi parçası olmak, onsuz bi an geçirememek. Zor ama çok güzel... Bu güzel duyguları yaşamama sebep olduğun için binlerce teşekkürler yüreğim... Seninle daha nice güzel sevgi dolu yıllara... (okuyacağını bildiğim için bu da sana sevgilim :) )

Sevgiyle kalın olur mu? :))))

14 yorum:

  1. Nice mutlu senelereeeeee
    :)

    Demek güzel güzel fotoğraflar göreceğiz burada
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederiiiim :)
      inşallah daha acemiyim ama kullanmayı öğrenirsem güzel fotoğraflar olacak :)

      Sil
  2. Hayırlı uğurlu olsun.Ben de istiyorum yaa..Kıskandımm.Güzel kareler çekin ve bizimle paylaşın.:) Bu arada bana da güzel bir ilişki diliyorum.Benim için de dua edin. bahceperim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Darısı başınıza :)
      Artık gezi fotoğraflarım daha bi güzel olacak ama ilk önce kullanmayı öğrenmem lazım :)
      İnşallah kalbinize göre biri çıkar karşınıza ve çook mutlu olursunuz :)
      Dualarım sizinle :)

      Sil
  3. nıce senelere makıneyıde gule gule kullan

    YanıtlaSil
  4. Nice mutlu senelere...Beraber geçireceğiniz ve mutlu anlarınızı fotoğraflandıracağınız nice yıllarınız olsun...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, evet elimden bırakmayacağım için her anımızı daha çok fotoğraflandıracağım :) Umarım hepsi mutluluk fotoğrafı olur. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim :)

      Sil
  5. heeey ne güzel hediye bu.
    çığlık normal.
    aferin eşine yaa.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet çok güzel hediye :)
      normal dimi çığlık :) ben tepkilerimi biraz farklı veriyorum sanırım :)
      aferin ona, bende hala teşekkür ediyorum :)

      Sil
  6. aşk ve sevgi dolu nice yıllarınız olsun...

    YanıtlaSil
  7. canımmm benimm o yüzün hep gülsün inşaallh :)) Rabbim sevginizi bağlılığınızı hiç eksiltmesin, hep arttırsın inşaallah... yeni makinende hayırlı uğurlu olsun... desene artık daha güzel fotoğraflarım olacak :) hem fotoğraf çekmeyi çok iyi bilen hemde profesyonel makinesi olan bi arkadaşım varrrr :) ne mutlu banaaaa :)))

    YanıtlaSil