Pages

13 Şubat 2013 Çarşamba

Ghajini..


Uzun zamandır izlediğim bir filmden bu kadar çok etkilenmemiştim... Aamir Khan Hint filmlerinin en başarılı oyuncusu bence. Çok güzel bir film, gayet duygusal. Replikleri ilk başta çok basit gibi geliyor ama o kadar doğal olmuş ki izledikçe kendi içine alıyor seni tümüyle..

Sanjay Singhania Hindistan'ın en büyük iş adamlarından biridir. Bir iş gezisi dönüşünde evinde nişanlısı öldürülür. Başına demir sopayla darbeler alan Sanjay da kısa süreli hafıza kaybına uğrar. Ve hafızası 15 dakikada bir yenilenir. Her defasında olanları hatırlamak için ilginç bir yönetemi vardır.  İntikam almak isteyen Sanjay ,nişanlısını öldüren Ghajini' nin peşine düşer.

3 saat sürüyor film ama hiç sıkmıyor izlerken. Özellikle final sahnesinde ağlamaktan gözlerim kıpkırmızıydı, bol dram var haberiniz ola.. Kesinlikle tavsiyedir...







5 yorum:

  1. bende bir ara sürekli hint filmi izliyordum özellikle Aamir KHAN ınkileri.bunu da izlemiştim güzel filmdi.eğer izlemediysen my name is khan,3 idiots,fanaa ( mahvolmuş aşk)ı tavsiye ederim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bi fanaa kaldı izlemediğim oda elimde var ama daha izleyemedim. evet Hint filmleri çok güzel ya özellikle Aamir Khan. fanaa da dram sanırım, onu bekletiyorum üst üste gelmesin yeter bu kadar gözyaşı diye :))

      Sil
    2. evet dram ağla ağla gözlerim şişmişti:)

      Sil
    3. haklıymışım demek ki o zaman :) biraz ara vermek lazım dram filmlerine kesinlikle :)

      Sil
    4. Shahrukh Khan da mutlaka izleyin, pişman olmazsın o Bollywood'un Kral'ı ne de olsa!

      Sil