Pages

26 Şubat 2013 Salı

Belki Bir Umut...


  Bu ev benim olsa, canım sıkıldıkça uçsam konsam bir başka yere. Yaşasam, yaşasam, yaşamalara doymasam. Sonra tekrar uçsam bambaşka diyarlara. Başka başka insanların hayatlarına dalsam, hepsinden bi parça alsam.


Kocaman bir dünyam olsa, büyüdükçe büyüyen, hep mutlu, hep ama hep umutlu. Olumsuzluklar da olsa, yaşadığımın farkına varsam.

Bir sürü dostum olsa, her kapıda bir limanım. Attığım her adımda huzur dağıtsam, musmutlu olsa dünya. Hiç kimse üzülmese, hep gülse insanlar. Bir balon bile yetse küçük mutluluklara. Huzur hep olsa içimizde bir yerlerde.

Sevsek, sevilsek, mutlu etsek, gülümsesek, hiç somurtmasak... Herkes hep mutlu olsa, çok güzel olsa dünya ve biz bu güzelliklerin hep farkında olsak...

Çok zor olmamalı... Umut dolu, huzur dolu, mutluluk dolu olmalı dünya...

2 yorum:

  1. güzel kalpli arkadaşım benim :) sende bu tertemiz yürek olduktan sonra açamayacağın kapı, uğrayamayacağın liman, edinemeyeceğin dost yok... senin kocaman sevgiyle,sefkatle dolu bi kalbin var o kocaman kalp senin dünyan... İnşallah dilediğin gibi bütün ömrün mutlu olur... yanında bizimde inşaallah:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim canım benim, umarım herkes çook mutlu olur,sen de :)

      Sil