Pages

21 Ocak 2013 Pazartesi

Açlık Oyunları Heyecanı..


Serinin ilk kitabı ve benim okurken kendimden geçtiğim muhteşem bir eser. Arkadaşım elimden bırakamayacağımı söylediğinde açıkçası 'ne kadar ilginç olabilir ki' demiştim. Ama özellikle ortalarına geldiğimde kitabın, iş yerinde bile elimden bırakamadım. Her boşlukta kitaba gömülmüş haldeydim :))
Çoook heyecanlı ve bir o kadar da güzel. Kurgu zaten müthiş, Aslında filmini de duymuştum ve ilk önce filmi mi izlesem kitabı mı okusam kararsız kalmıştım. Daha sonra kitabı okumak ağır bastı ve daha ayrıntılı bir anlatım olacağına karar verdim. Çünkü filme çevrilen kitaplar genelde daha yüzeysel oluyor. Bakalım daha filmini izleyemedim, kitabı 2 güne kalmadan bitirdim gerçi :)

Bakalım serinin devamı olan 'Ateşi Yakalamak' ve 'Alaycı Kuş' kitaplarına da merakla el atacam en uygun zamanda :)) 

Bu ara resmen kitap kurdu oldum. Deli gibi okuyorum. Artık millet dalga geçiyo benimle kafayı kitaplarla bozdun diye :) Bide başlayınca en fazla 2 günde bitiriyorum ve artık tüm paramı kitaplara yatırır hale geldim. Açlık Oyunlarını okumam için arkadaşım göndermişti, o bile gönderdikten sonra ısrarla 'ne olur sindire sindire oku, aceleye gerek yok' diye uyarıda bulundu :) Ama nafile, başlayınca bir kere her fırsatta elimde. Bi nevi bağımlılık zaten kitaplar.. Ben halimden memnunum gerisinin önemi yok :)))

Cumartesi günü de yine dayanamayıp Sherlock Holmes serisini sipariş verdim, bugün elimde olacak sanırım. Tam tamına 5 kitap, bunlar bana baya bi gider :) yani öyle umuyorum :)

 Bi dahaki kitap günlerinde buluşmak üzere, Sevgiyle...

6 yorum:

  1. evet baya bi gitti bende şaşırdım yaklaşık 3 gün :)) serinin devamını yarın alıyorum sanırım böyle anlatınca tekrar merak sardı içimi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. al al, bende kendime almaya karar verdim kütüphanem için :) seninkini de en yakın zamanda gönderecem :)

      Sil
  2. sen acele etme canım ben senin kadar hızlı değilim HENÜZ biliyorsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) ilerde olur belki, sıkma canını :)))))))))

      Sil
  3. açlığı geçen yaz okumuştum iyidi.
    ama çalıntıymış ya.
    :)
    şerlok beşli kutuyu ben de aldıım.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet iyi.
      çalıntı olduğunu ilk kez duydum.
      şerlok aldım bende ama 3. sünde takıldım kaldım. Biraz sıkıyo olaylar,ara ara okumak daha keyifli bence :)

      Sil