Pages

9 Ocak 2014 Perşembe

Zamana Not - Güneş Gözlüğü Tak :)



 Aslında bu postu yapmayıp Ordan Burdan serime ekleyecektim ama bu olaya öyle güldüm ki ayrı bi post olarak paylaşmak fikri daha hoşuma gitti :)

Daha önce bahsetmiştim bizim müdürle olan muhabbetimizi. Çok komik ve eğlenceli bir adamdır kendisi. Bazen öyle şeyler söyler ki günlerce güldüğümü bilirim. Aklıma geldikçe kendi kendime de gülerim hatta çoğu zaman çevremde garip bakışlara da maruz kalırım. Kendi kendine sebepsiz gülen biri sonuçta, dışarıdan görünen :)


Günlerden bir gün şirkette masam da oturmaktayım. Benim masam pencereye dönük duruyor ve dolayısıyla güneşle pek haşır neşiriz. Güneşten çoğu zaman bilgisayar ekranına bakamıyorum çünkü parlıyor ekran. Hatta akşama kadar baş ağrısı çekiyorum. Bazen bu ağrılar ertesi güne sarkıyor. Hele hele güneş alerjisi olan benim için çok vahim bi durum bu.
(Güneşli havaları bundandır sevmemem :))

Baktım olmuyor dayanamıyorum artık, güneşle birbirimize ısınamıyoruz :) Neyse müdürüm yanıma geldi bir gün. Nasılsın diye sordu :) Bende fırsat bu fırsat hadi söyle de kurtul diye bi atak yapıyım dedim. Valla çok madurum, güneşle başım dertte dedim. Durumu izah ettim, baş ağrılarımdan bahsettim. Öneri olarakta pencereye perde taktıralım yada film çektirelim, olmadı masamı çevireyim o zaman bir sorun kalmaz dedim.

Gülümsedi, "dert ettiğin şeye bak kızım" dedi. Bunda düşünecek ne var, çözüm basit dedi. Benim gözler açıldı hemen, heyecanla çözüm bekliyorum :) Cevaba geeeelll :))

"Güneş gözlüğü tak otur kızım, en basit çözüm :)))" hahahhh ben tabi kahkahayı bastım yine :D
"Ne gülüyon da hem basit hem masrafsız bi çözüm oldu bence" dedi ve gitti :D

Hani filmlerde olur yaa, tey tey tey diyip kalkıp halay çekesim geldi :) Hey Allahım ya, kendimi düşünemiyorum. Şirket içinde güneş gözlüğüyle dolaşan, kendi bölgesine gelince direk taarruza geçip gözlüklerine sarılan ben :D:D:D:D Güneş her kendini gösterdiğinde istemsiz kahkaha atmaya başladım, çözüme ulaştım mı tabiki hayır. Dediği gibi güneş gözlüğüyle dolaşmıyorum ama en azından güneşi görünce eskisi gibi karalar bağlamıyorum :D Başım hala ağrıyor hatta geçen gün sabaha kadar ağrıdan uyuyamadım bile. Ama yılmadım ilk fırsatta bunun da üstesinden geleceğim, olmadı birgün onu oturtacağım yerime, anlasın ne durumda olduğumu :)

Yılmak yok, savaşmaya devam :D:D:D

8 yorum:

  1. Patronun kesin Ordu'ludur diye dusunmeye basladim, noruyon demesinden ve gunese buldugu sivri aklindan dolayi.:) Bir Ordu'lu olarak pek bir tanidik geldi bana. :)) Acaba gunesi balcikla sivatsan kendisine bilemedim ki simdi:)) Gazan mubarek olsun diyorum arkadasim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ordulular da mı öyle konuşuyorlar ki, hiç bilmiyordum :) Yok Ordulu değil Konyalı. Konya'nın da meshurdur nörüyonu :)
      Aaaa sen Ordulu musun? Çok güzel yaaa, hayallerimin şehri Ordu. En çok yaşamak istediğim yer. Çok şanlısın sen :)
      Ahh keşke :) Amiiin umarım mübarek olur, amacıma ulaşırım :)

      Sil
  2. :) ama bi çözüm bul yaaa masanı neden çevirmiyon ki çok mu zor bişi yaa.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çözüm bulacam umarım, masam 3 parça benim. Tamamen ters tarafa dönmesi gerekiyor o zaman da şekil olarak biraz garip duracak. Ama napıyım olmadı en son çare çevirtecem masamı. Yalnız yapamıyorum büyük olunca. Fırsat kolluyorum bakalım ne zaman :)

      Sil
  3. bi haftadır baş ağrılarım yakamı bırakmadı bir türlü beni de, ama buralara pek güneş uğramıyor benimkini güneş gözlüğü de geçirmez. =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hadi yaa sende de mi var o dert. üzüldüm, dikkat et kendine. seninki soğuktandır belki de :)

      Sil
  4. Müdür baya partikmiş ama senin de sağlığın söz konusu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya sorma çok pratiktir :)
      İşte iş gırgıra gelince herkes iyi ama kimse kimsenin iyiliğini düşünmüyo malesef :(

      Sil