Pages

17 Aralık 2013 Salı

Yeni Blogumla Hizmetinizdeyim :)))


Kahve Tadında

Eveeettt, uzun bir uğraş sonunda blogum yenilendi :) Açıkçası bana da garip geliyor henüz. Ama alışırım mutlaka çünkü bu halini de çoook sevdim :)


Tabi kendi kendine olmadı bu. Sevgili Özlem (Anarşi) düşündü, taşındı kendince beni tanımlayabildiği şekilde yeniden yaptı banner'ımı. Eline ve yüreğine sağlık. Çoook teşekkür ederim Özlemcim. Aslında eski banner'ımı da Küçük Mutluluklar Dükkanı sahibesi sevgili arkadaşım hediye yapmıştı bana ama Özlem'in yaptığını da çok beğenince ikisini dönüşümlü kullanmaya karar verdim. Kimse üzülmesin, kırılmasın emi :)

Eskisinden bambaşka bi hal aldı sanırım sayfam :) Aslında çok iyi oldu çünkü kendimle ilgili bazı kararlar alma aşamasındayım ve bazı değişiklikler ruhuma iyi geliyor benim. Bununla açılışı yapmış oluyorum ve buna vesile olan güzel yürekli insana tekrar çok teşekkür ediyorum.

Kısa zaman oldu tanışalı ama onunla ilgili izlenimlerimi de paylaşmadan geçemeyeceğim... Hiç karşılık beklemeden insanların mutluluğuyla mutlu olmak adına bu güzellikleri yapan, çizimleriyle herkesi gülümseten ve pisiciklerini de ayrıyeten çook sevdiğim, duygusal, aşk dolu ve güzel kalpli insan :) Umarım kalbinin güzelliğini ve aşkla bakan gözlerinin kıymetini bilecek ve seni çoook sevecek biri çıkar karşına :) Bunlar da yeni yıl dileğim olsun senin için....

Özlem'i tanımayanlar varsa mutlaka tanısın, sevimli çizimleriyle tanışsın. Ben de onun hazırladığı yeni yıl takvimlerinden göstermek istedim size :)





Peki siz nasıl buldunuz blogumun yeni halini? :)



16 yorum:

  1. Hayırlı olsun, yapanın da eline sağlık

    YanıtlaSil
  2. Hayırlı olsun, çok güzel olmuş,
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, beğenmenize sevindim :)
      Hoşgeldiniz :)

      Sil
  3. Çok tatlı olmuş. İnsanın kendi çizdiği hakkında yorum yapması zor oluyor ama bloguna girince şu soğuk kış gününde ısınma hissi, bahar kokusu hissi aldığımı hissettim. Bir de insanları mutlu etmek kadar güzel bir şey yok, karşılık beklemeden. Karşılık beklemem ama işlerim öyle yolunda gider ki sevindirdiğim insanlardan olsa gerek diye düşünmüyorum değil.
    Ayrıca yazı ile gaget arasına bir çizgi oluyor vurgu kısmından galiba benim blogta görürsün öyle bir çizgiyle ayırısan daha iyi olur yazı ve gaget kısmını.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel :) Farzet ki sen çizmedin bunu, öyle düşün hisset o zaman :)

      İşlerinin yolunda gitmesi kesinlikle mutlu ettiğin insanlardandır, bak bi tane daha eklendi :) Umarım hep mutlu olursun, hakediyorsun çünkü...

      Vurguyu da yaptım hocam, başka eksiğim var mı? Bazen farkında olmuyorsun, varsa eksikler söylersen çok memnun olurum :)

      Sil
  4. Yazılarına yorum yaptım ama yazılarım yorum kısmına geldi mi? bilmiyorum. Sonra bu kız niye yorum yapmıyor deme. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Bak gelmiş yorumların. Yok demem ki öyle, zorunlu değilsin ki sonuçta. Canın isterse yaparsın yorum, istemezse yapmazsın. Ben takılmam buna merak etme :)

      Sil
  5. çok güzel olmuş,yenilik her zaman iyidir:) eskisi eskidi artık kullanmazsan kırılmam tabi ki böyle bir sey düşünme

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Yok eskimedi kesinlikle, onu da çook seviyorum ama hani bunu da Özlem yapınca arada değiş tokuş yaparım dedim. Kırılmadın değil mi, yoksa seninkini de çok severek kullanıyorum. Biraz da bunu kullanıyım bakarsın yine değişiklik yaparım :) Çok teşekkür ederim, tekrar tekrar. Pek görüşemedik bu ara, sanırım yoğunsun ama görüşelim mutlaka hemşeri sayılırız :)

      Sevgiler canım :)

      Sil
  6. Oldukça renkli olmuş, çok da enerjik.
    :)
    Özlemciğimin de ellerine sağlık, çok çok güzel olmuş çizimi.
    Kocamaaaan sevgiler
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet cıvıl cıvıl, rengarenk oldu
      :)
      Evet eline sağlık Özlem'in, çok güzel başarıyor bu işi.
      :)
      O kocaman sevgiler benden
      :)

      Sil
  7. çok şirin olmuşş:) Hayırlı olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) Beğenmene sevindim bahçe perim :)

      Sil