Pages

14 Kasım 2013 Perşembe

Bu Rüyadan Bir Senaryo Yazılır Bence :)

Eveeett  bu aralar rüyalar alemiyle yine başım dertte. Geceleri dinlenebilmek hayal oldu, Allahım ne maceralar, ne entrikalar. Millet dinlenmek için uyur, bense bakalım bugün hangi maceraya atılıyorum diye düşünürüm :)

Rüyamda 5-6 kişiyiz, sayıyı tam olarak bilmiyorum ama grup halindeyiz. Dağlık bir alanda kayalıkların arkasına saklanmışız. Sözde teröristleri öldürmek için çıkmışız dağa. Elimizde ne silah var ne öldürmek için bir alet. Teröristler bizim olduğumuz yere doğru geliyorlar tek tek. Döve döve öldürecekmişiz sözde, bide sopalarla (aman allahım nasıl bir bilinç altı bu, cani bi insan mıyım ben :)) 


Neyse karşıdan biri dönüyor kayalıkları, ben atlıyorum üzerine, nasıl dövüyorum anlatamam, sanki yılların dövüşcüsü :D Adamı öldürüyorum :( Sonra biri daha, biri daha, tam tamına 4 kişiyi öldürmüş oluyorum. (Kendimden korkuyorum bunları düşündükçe :( Hiç öyle cani biri değilimdir ama rüya işte :))

Sonra grup halinde başka bir alana doğru ilerliyoruz. Bi anda hava puslanıyor ve bataklık gibi bi yere geliyoruz. Bataklığın üzerinde büyük beyaz taşlar var, ben en öndeyim arkamda dağınık olarak yürüyor herkes.Bi ara diyorum ki bu taşları kim yerleştirmiş acaba buraya diye ayağımı bastığım taşa bakıyorum. Aman Allahım o da ne. Bunlar taş değil. Kurukafalar... :))) Ne oluyo yaaaa deyip titremeye başlıyorum. Sonra bi anda etraımızı birilerinin kuşattığını hissediyorum :) Karanlıkta görmüyoruz ama hissediyoruz. Hepimiz toparlanıyoruz kurukafalara basa basa. Bi anda bize doğru çevrilmiş oklar çıkıyor meydana. Haydaaaaa :)))

Kızılderililer sarmış etrafımızı,biri bağırıyor. Burası bizim bölgemiz buraya girmenin sonu ölümdür diye. Ben diyorum ki (bak bak cesarete bak şimdi :)) ya abi valla biz bilerek girmedik, kaybolduk biz. Hem Allah aşkına bu kurukafalarda neyin nesi, çok komik olmuş.Esrarengiz bi hava mı vermeye çalıştınız ne yani (sanki az önce korkudan titreyen ben değilim ) :) :)  Kızılderili öyle bir bakış atıyor ki bana, o an anlıyorum ki, bu kuru kafalar bölgelerine giren ve öldürülenlerin kafaları, ibret olsun diye koymuşlar. (bir bakıştan da hemen nasıl anladıysam artık :))

Bize yürüyün emri geliyor bir yerden. İlerliyoruz. İlerledikçe ahşap evler çıkıyor meydana, içinden kadınlar kızlar, hepsi kara kara :) İçimden geçiriyorum burası hep bataklık nasıl yaşıyorlar bu pis yerde diye :)

Tam bu anda uyandım işte, sonumuzu göremedim :) Ama öyle garipti ki uyanır uyanmaz söylediğim ilk şey "Allahım ben adam öldürdüm hemde 4 tane..."

Garip olan şu ki en son 3 ay önce aksiyonlu yabancı filmler izledim. Yada bu tarz kızılderili filmleri. Hayır nasıl bir bilinç altım var ben hiiiç anlamıyorum :) Hayret bişey ya :)

Ne dersiniz güzel senaryo olur mu bu rüyadan? :)))


18 yorum:

  1. hem gülerek hem de merak ve heyecanla okudum rüyanı, ohhh ne iyi etmişsin öldürmüşsün o 4 adamı. eminim senin canını sıkan bu 4 kişiden veya olaydan böylece kurtulmuş oluyorsun :)
    kurukafa deyip geçmemek lazım belki de artık bittiğini sandığın güzel bir olay tekar gün yüzüne çıkacak. düşünsene bataklık içinde bembeyaz bir şeyler var.
    aman da ne rüya yorumu yaparmışım. şakası bir yana umarım güzel şeylere vesile olur. ben rüyalarımı anlatmıyorum artık. yapılan yorumların iyilik kötülük derecesini ölçmek mümkün değil sonuçta. ama film olur mu dersen evettttt. senaryosunu yazmaya başla bence :)))
    güzel ve umutlu rüyaların olsun...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aaa ne güzel baya bi rüya yorumu olmuş bu :) Anlıyor musun gerçekten ? Ama çok güzel yorumlar bunlar çok sevindim :)
      Adamları öldürmeme hiç iyi gözle bakmamıştım aslında :) Senin yorumuna göre düşünürsek gerçekten benim için iyi bir sonuç olur :) Sen söyleyince düşündüm de hakikaten 4 kişi var canımı sıkan, acaba bilinç altımda senin gibi mi düşünüyor ki :)
      Kurukafa olayı çok ilginç, ama sen buna da çok güzel bir yorum yapmışsın, çok sevindim :) Umarım öyledir. Umarım....
      Ne iyi ettin bunları bu yönden düşünmemi sağladın. Çok teşekkür ederim :) Bende genelde anlatmam sadece bu tarz film gibi rüyalarımı anlatırım, enteresan olduğu için. Ve dediğim gibi senin gibi ciddi ciddi düşünmemiştim hiç bu rüyayı da :)
      Haklısın aslında. Rüyalarda yapılan yorumlara göre de şekillenirmiş duymuştum bunu da.
      Ben bi gidip senaryoyu baştan yazıp geliyim :)

      Çok teşekkür ederim bu güzel yorumun için ve başka bi açıdan bakmamı sağladığın için :)

      Sevgiler :)

      Sil
    2. Selam :)

      Dört kişiyi öldürmek dört kişiye hayat vermek olarak yorumlanır. Sen kendimle birlikte dört kişiyi sıkıntılı diye adlandırdığın yerden çekip kurtaracaksın.
      :)
      Kurukafalarla ilgili olarak Jüliiette'in yorumuna katılıyorum. Senin sandığının aksine güzel bir rüya görmüşsün..
      :)

      Sil
    3. Selam :)

      Çok güzelmiş o zaman :) Hakikaten hiç ciddi çekilde düşünmemiştim, çok sağolun :)
      Güzel bir rüyaymış demek, sevindim :)
      Sende rüya yorumu yapabiliyorsun ha, ne güzel yaaa. Arada anlatıyım Juliette ve sana siz de güzel yorumlarınızı yapın olmaz mı :)
      İnşaallah dedikleriniz çıkar, hayırlısı tabi :)

      Sil
  2. ne garip şey şu ıyku alemi.. ne enteresan rüyalarımız:) gündüz sıradan evimizde oturan işe gidip gelen bir vatandaşken geceleri olmadığımız şey kalmıyor, ne tuhaf maceralara atılıyoruz:) olur olur, film gibi rüyalar oluyor bazen.. arada sırada ben de görürüm de sabah uyanınca allah allah ne alaka nerden çıktı şimdi bu rüya diye şaşoırıp bid e gülerim ..
    sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle çok haklısınız, çok garip bi alem rüya alemi :) Aynen normal tekdüze yaşayan insanlarız aslında, bu kadar entrika nasıl şekilleniyor anlamıyorum :)
      İyi bak sevindim yalnız değilmişim :) Bende uyanır uyanmaz bu neydi şimdi böyle ya deyip gülmeye başlarım :)
      Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için :)
      Sevgiler :)

      Sil
  3. olur olur =) bende ekşınlı rüyalarımdan film yapsam oskara aday bile olurum diye düşünüyodum,yalnız değilmişim =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tamam hemen senaryoyu yazmaya başlayayım o zaman :) Bende aynı şeyi düşünüyorum şimdi , yalnız değilmişim ne güzel :)

      Sil
  4. Haydaaa benden başka da senaryolu rüyalar gören varmış çok şaşırdım:))))
    Allah hayırlara çıkarsın diyelim hayra yoralım her görünen hayırlı bir olaya dönüşsün gülüm..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sende mi ablam :)) Bende çok şaşırdım valla, ama hem de sevindim yalnız değilmişim :)
      Amin inşallah ablacım, hayır olsun, hayırlara gelsin....

      Sil
  5. derler ya işte bi yerin açıkta mı kaldı.
    ya senin gece hayatın rüyaların zaten hep renkli değil mi.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet bende öyle düşündüm, baya açıkta kalmış bi yerlerim :) Ama bak güzel yorumlarda oldu bu rüyayla ilgili, pehito ve juliette çok güzel yorumlar yaptılar :)

      ya sorma, gece hayatım rengarenk :) rüyalarla hep başım dertte benim :)

      Sil
    2. okudum ivit olumluymuş hep yorumlar.
      :)

      Sil
    3. aynen, güzel yorumlar. sevdim :)

      Sil