Pages

25 Temmuz 2013 Perşembe

Bir İyilik Yap Kullanmadığın Eşyaları Sen de Verrr!

Ana Sayfa


Bu siteyle Değmesin Yağlı Boyam aracılığıyla karşılaştım bugün. Çok hoşuma giden bir fikir oldu. Amaç güzel, fikir güzel, belki bizim de bir katkımız olur diyerekten azıcık bilgi veriyim istedim sizlere.

"verrr.com’un çıkış hikayesi kullanmadığım eşyaları vereceğim insanları bulmakta sorun yaşamamla başladı. Kullanılma ömrü dolmamış bu eşyaları verecek doğru kişiyi bulmak o kadar da kolay olmuyor, eşyalar bir köşede beklemeye, birikmeye devam ediyordu. Benim gibi bu sorunu yaşayan insanların olduğunu görünce, ihtiyaç duyabilecek kişilere karşılık beklemeden kullanmadığımız bu eşyaları verebileceğimiz bir platform hayal ettim." diye anlatmış düşüncelerini sevgili site kurucusu Ömer Arı...


Bu güzel sosyal sorumluluk projesiyle tüketmek yerine paylaşmak fikrini sunmuş ve proje bu siteyle hayata geçmiş. Şöyle ki kullanmadığınız yada artık işe yaramadığını düşündüğünüz, bir köşede birine verilmeyi bekleyen eşyalarınızın fotoğrafını çekip sebepleriyle birlikte siteye koyuyorsunuz ve ihtiyacı olan birine karşı ödemeli kargoyla gönderip hem bi ihtiyacı karşılamış hem de fazla eşyalarınızdan gönül rahatlığıyla kurtulmuş oluyorsunuz.


Benim çok hoşuma giden bir proje oldu. Herkesin evinde vardır mutlaka birilerine verilecek hiç kullanmadığınız kıyafetler, kitaplar, ayakkabılar vs... Çoğu zaman verecek insan bulmakta zorlaşıyor.

Bu site sayesinde siz de beğendiğiniz şeyleri sadece kargo ücretini ödeyerek alabilirsiniz. Sizde karşılıksız çıkarsız bu projede yer almak isterseniz  buyrun;

Ana Sayfa

10 yorum:

  1. aaa iyimiş bak.
    ben sürekli veririm eşyalarımı çevremdeki yoksullara filan. sürekli evde eleme yaparım. ne güzel düşünceymiş bu.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet iyi bir şey bu.
      bende sürekli veririm ama vermek isteyipte verecek kişi bulamayanlarda bu siteden yararlanabilirler. çok güzel bi düşünce gerçekten :)

      Sil
  2. Kesinlikle çok güzel bir etkinlik. En azından kime vereyim durumu bitmiş olur. Hemen bakıyorum adrese, çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
  3. İhtiyacı olan birilerini bulmak ve ihtiyaç sahiplerine ulaşmak. Çok güzel bir düşünce :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet, hem elimizdeki fazla eşyadan kurtuluyoruz hem de birilerinin ihtiyacını karşılıyoruz :)

      Sil
  4. Ne kadar güzel düşünmüşler, sen de paylaşarak çok duyarlı davranmışsın.
    Biz de faydalanacağız öyleyse..
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet çok güzel bi düşünce.
      faydalan tabi ki çevrende yoksa fazlalıklarını vereceğin kimse..

      Sil
  5. Ne kadar güzel düşünülmüş, sen de paylaşarak çok duyarlı davranmışsın.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim ama bişey yapmadım ki, sadece duyurmaya çalıştım.

      Sil